Міжнародні Авіалінії України повідомили,  що починаючи з 14 лютого на всіх рейсах в економ та преміум-економ доступне оновлене меню «BUY ON BOARD»

Пасажирам запропонують:

  • розширений асортимент фрешів, паніні;
  • нова паста Болоньєзе від італійського бренду Barilla
  • натуральні збірні чаї від Gulfstream (обліпиха та імбир);
  • заварна кава LAVAZZA;
  • смачнющі наливки зі Львова;

Також МАУ додала в бортове платне меню, доступне на міжнародних рейсах, міцний алкоголь.

Тепер пасажир може придбати в польоті червоне або біле вино, наливки зі Львова, горілку Nemiroff і Absolut, а також віскі і джин. Раніше алкогольне меню включало тільки пиво.

МАУ змінила рецепт чіабатти, використовуваної для приготування Панін, що подаються на борту, і додала новий сендвіч – з ростбіф, корнішоном і гірчицею за 4 євро.

Асортимент гарячих страв, які можна замовити в польоті, розширився за рахунок пасти Болоньєзе за 8 євро, яка доповнила в меню гарячий суп, лазанью, кускус і курку в кисло-солодкому соусі.

Оновлене меню “BUY ON BOARD” доступне за посиланням:
https://www.flyuia.com/assets/documents/Final_05_02_19_UIA_MENU_Jan19.PDF